Alles wat je moet weten over het plan-Peeters, maar wat je nooit gerealiseerd wil zien

Heel, maar dan ook heel kort samengevat, betekent het plan-Peeters dat elke werknemer meer uren zal moeten werken, dat je dat zelf niet kan kiezen en dat er tijdens de hele loopbaan grondig met je voeten wordt gespeeld.
 

Een plan, (nog) geen wet

Neen, wij spreken niet over de wet-Peeters, want tot op vandaag is er nog helemaal geen wet waarin alles vastligt en waar je maar genoegen mee moet nemen. Dus spreken we beter van het plan-Peeters.


Informeren

Wat zegt dat plan-Peeters nu precies? Waarover gaat het? En belangrijker nog, wat zijn de gevolgen voor jou als werknemer? Niet iedereen heeft de mogelijkheid om zich goed te informeren over de inhoud van dit plan en kan bijgevolg niet nagaan wat dit betekent voor hem of haar. Vandaar dat wij de belangrijkste punten hebben opgesomd zodat je zelf de beoordeling kan maken.

Voor ons is het belangrijk dat iedereen weet wat er hem of haar te wachten staat. Niet alleen diegenen die nu al aan het werk zijn, maar ook de generatie die er nog aan moet beginnen.

Op deze website leggen we het plan-Peeters uit in mensentaal. Waar mogelijk voegen we ook een voorbeeld of getuigenis bij.
 

Beoordelen

Je kan het plan ook zelf een beoordeling geven en het resultaat delen via sociale media. Dat doe je met de emoticons.

www.planpeeters.be